Lees hier waarom we ook voor jou dé krullenspecialist zijn

Heb jij dat ook? Dat je krullen nooit precies zo zitten zoals je het liefste wilt? Dat komt doordat de meeste kappers krullend haar net zo knippen als steil haar. Bij Vanessa van der Roest Coiffures - dé krullenkapper voor Amsterdam en omstreken - gaat dat anders. Wij hebben alleen kappers in dienst die gespecialiseerd zijn in het knippen van krullend haar. Daarom zijn wij dé krullenspecialist in Amsterdam. En psst… Ook met steil haar ben je natuurlijk van harte welkom!Waarom wij de beste krullenkapper zijn?

Door jarenlange ervaring en door Vanessa haar eigen krullen hebben we onze eigen techniek ontwikkeld. Normaal knipt een kapper in nat haar. Bij het knippen van krullen is dat een ander verhaal: onze krullenkappers knippen namelijk in droog haar, omdat we dan veel beter kunnen zien hoe je krullen vallen. In droog haar knippen zorgt ervoor dat we een mooi beeldhouwwerk kunnen maken en dat we precies op de krul kunnen knippen. Op die manier krijg je de mooiste krullen! Hiermee onderscheiden we ons zelfs van veel andere krullenkappers. We zijn échte krullenspecialisten.

Dit kun je verwachten

Kom voor een knipbeurt bij Vanessa van der Roest Coiffures langs met droog loszittend haar. Let erop dat het niet in een knot heeft gezeten, zodat we goed kunnen zien hoe je haar valt. Je mag gewoon alle producten in je haar doen wat je normaal ook doet. Hoe beter je haar zit hoe mooier wij het kunnen knippen. Vervolgens gaat een van onze kappers aan de slag met je haar. Daarna volgt een heerlijke wasbeurt en drogen we je kapsel met de diffuser. Is je haar droog, dan werkt de krullenkapper het geheel nog wat bij, en voila! Onze specialisten luisteren altijd naar je wensen, zodat je met perfecte krullen weer weggaat.

Krullenspecialist Amsterdam

Dus, ben je op zoek naar de beste krullenkapper in Amsterdam? Boek dan eens cutting curls bij Vanessa van der Roest Coiffures en laat je verwennen. Wedden dat je na een knipbeurt door een echte krullenspecialist nooit meer wat anders wil? Boek daarom direct een afspraak bij ons en neem plaats in een van de comfortabele stoelen.

Verzorging krullend haar: advies

Onze kappers - die allemaal gespecialiseerd zijn in krullen - geven je tijdens een knipbeurt het nodige advies over de verzorging van krullend haar. Krullen hebben namelijk een andere en vaak meer verzorging nodig dan steil haar. Zolang je model goed is geknipt en je daarna de haarproducten (shampoo, treatment en textuurproducten) gebruikt die goed voor jou werken, is de verdere verzorging eigenlijk heel gemakkelijk. Wist je bijvoorbeeld dat je je haar zo min mogelijk moet wassen? Optimaal advies van de krullenkapper is slechts 1 à 2 keer per week. Verder kam je je haar het beste alleen uit als er treatment in je haar zit. Vervolgens spoel je de treatment eruit en hoef je niet meer te borstelen of te kammen. Het water dat door je krullen gaat zorgt ervoor dat je haar een ‘eigen krul’ kiest, waarna je dus een hele natuurlijke bos krijgt. Hierbij gebruik je natuurlijk wel enkele krul- en volumeproducten, die het beste bij jouw haar passen. De krullenspecialist die je knipt kan je hier altijd meer over vertellen. Tot slot föhn je je krullen met de diffuser en je kapsel is weer klaar om te shinen. Het leuke is dat je de volgende dag - na het opstaan - alleen even je haren hoeft uit te schudden, eventueel nog even wat product hoeft te gebruiken en je bent weer helemaal klaar voor de dag.

Aandacht

Aandacht geven en een luisterend oor bieden; dat is waar onze krullenkappers naast knippen de beste in zijn. We vinden het belangrijk om een band op te bouwen met onze klanten, zodat een bezoek een heus uitje is. Dat geldt uiteraard ook voor mensen die van buiten Amsterdam komen: we hebben tal van klanten die speciaal van buiten de stad (of zelfs provincie!) naar ons komen. Laat bij ons een krullenspecialist aan de slag gaan met jouw wensen en je loopt bijna als herboren naar buiten. Bel vandaag nog naar 020 615 15 15 of boek online een afspraak. We hopen je snel te zien in onze salon in Amsterdam voor een afspraak bij een echte krullenkapper!